Kameramandan Park Bahçeler Müdürü. Bolu Belediyesi’nde Yine Bir Skandal!

Geçmişte yerel bir haber kanalında muhabir ve kameramanlık yapan ve 31 Mart 2019 seçimlerinden sonra Başkan Tanju Özcan’ın talimatı ile önce Özel Kalem Müdürlüğü’ne sonrasında ise Başkan Yardımcılığı görevine atanan Rasim Özdemir Park ve Bahçeler Müdürü oldu.

31 Mart yerel seçimlerinden sonra göreve gelen Tanju Özcan neredeyse başkanlık döneminin son yılına girmeye hazırlanırken bir türlü A takımını kuramadı. İcraatlerinden çok şovları ile sadece ilimiz ve ülkemiz değil komşu ülkelerde bile gündeme gelen Tanju Özcan en son geçtiğimiz ay makam şoförü Özgür Nihat Yıldızı Bol Tur Turizm şirketinin başına müdür olarak atamış ve ulusal gündem de dahi yoğun eleştirilere maruz kalmıştı. Başkan Özcan konuya ilişkin yaptığı açıklamada geçici bir süre ile atama yapıldığını belirterek eleştirilere cevap verebilmişti. Ancak geçtiğimiz süre zarfında şirkette her hangi bir değişiklik yapılmadığı gibi benzer bir atamada bugün gerçekleşti.

Kameramandan Park Bahçeler Müdürü

Edinilen bilgiye göre Bolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Aylin Aydın görevden alınarak yerine geçmişte hiç bir tecrübesi olmayan ve gerçek mesleği basın olan Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir atandı. Başarılı müdürün görevden alınmasına vatandaşlar tepki gösterirken özel branş gerektiren Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde Rasim Özdemir’in nasıl bir performans sergileyeceği ise merak konusu oldu.

Rasim Özdemir Kimdir?

1 Yorum

5 2 oylar
Habere Puan Ver!
1 Yorum
Inline Feedbacks
Tüm yorumları görüntüle
Hakkı bulut
Hakkı bulut
Ziyaretçi
23 Eylül 2022 2:41 02:41

La avukattan belediye reisi oluyoda kameramandan niye başkan yardımcısı oşmuyo

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir