Melih Gökçek’ten Tanju Özcan’a düello. “İspat etmeyen şerefsizdir”

Ankara eski Büyükşehir Belediye Başkanı (ABB) İ. Melih Gökçek ile Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan arasında siyasi gerilim git gide artıyor. Melih Gökçek Tanju Özcan’ı “oryantallikle” ve “kıvırmakla” itham ederken Tanju Özcan’ın Gökçek’e hitaben yazıp sildiği “belediyenin malına çöktü” şeklindeki paylaşımına İ. Melih Gökçek “ŞİMDİ BAK SİYASİ ORYANTAL, BELEDİYENİN MALINA ÇÖKEN ŞEREFSİZDİR. AMA ÇÖKTÜ DEYİP İSPAT ETMEYEN DE ŞEREFSİZDİR… KABUL MÜ?” şeklinde çok sert bir cevap ve düello davetinde bulundu.

Tanju Özcan sosyal paylaşım platformu X’ten “Ankara’nın eski, görevden istifa ettirilmiş, ezik BB Bşkanı İ. MElih Gökçek utanmadan lojman olarak, Belediye kaynakları ile yapılan villayı yıllardır kullanıyor. Utanmadan kendini savunmaya çalışıyor. Gerekçe olarak “Mümin” olmaktan dava adamı olmaktan bahsediyor. Belediye’nin malına çökmek hangi davanın gereğidir? Mümin olmakla kamu malına çökmenin ne alakası vardır? Bu adamın utanma duygusu neden kalmamıştır? @imelihgökçek” paylaşımında bulunmuş ve birkaç dakika içerisinde silmişti.

MELİH GÖKÇEK’TEN ÇOK SERT YANIT

Resim

Tanju Özcan’ın paylaşımına ulaşan Melih Gökçek ise “Oryantal işi Tanju’yu acayip rahatsız etti… Aşağıdaki tweete önce atıp sonra silmiş… Bak Bolu’nun oryantal siyasetçisi, belediye lojmanını önce başkan olarak yasal hakkımla ve belediye meclis kararıyla başkanlık konutu olarak kullandım. Bitişik konutları daire başkanlarım ve genel müdürlerim lojman olarak kullandı… Daha sonra açık artırmayla aşağıda kanun maddesini attığım hakla, konutu o günkü rayicin üzerinde artırma yaparak aldım. Yasa %10 indirim hakkı tanıdığı halde onu da kullanmadım… Attığın tweette; “Belediye’nin malına çökmek hangi davânın gereğidir? Mümin olmakla kamu malına çökmenin ne alakası vardır? Bu adamın utanma duygusu neden kalmamıştır?” demişsin. Şimdi bak siyasi oryantal, belediyenin malına çöken şerefsizdir. Ama çöktü deyip ispat etmeyen de şerefsizdir… Kabul mü? Burada da oryantal yapma… Yoksa Twitter’ında oryantalı Tanju derim… Cevap bekliyorum…” dedi.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir