Son dakika… Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’nin Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak Oldu

31 Mart 2024 Yerel Seçimleri’ne doğru partilerin adayları bir bir açıklanmaya devam ediyor.

MHP ile Ak Parti’nin Bolu nezdinde bir ittifaka gidilmeyeceğinin açıklanmasından sonra bugün MHP’den yapılan açıklamaya göre MHP Bolu Belediye Başkan Adayı’nın İl Başkanı İlhan Durak olduğu belirtildi.

İlhan Durak Kimdir?

Milliyetçi Hareket Partisi MHP, 11 Ocak 2024 Perşembe günü akşamı birçok il ve ilçenin adaylarını kamuoyu ile paylaştı. Yapılan açıklamanın ardından meraklı bekleyiş sona erdi. MHP, Bolu için İlhan Durak isminde karar kıldı. Bu açıklama sonunda İlhan Durak’ın hayatı ve kariyeri merak konusu oldu. Peki, Bolu Belediye Başkan adayı İlhan Durak kimdir? Kaç yaşında?

İlhan Durak, 1989 yılında Bolu Merkez’de doğmuş, 34 yaşında evli ve bir çocuk babası bir siyasetçidir. Eğitimini Bolu’da tamamlayan Durak, Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden mezun olmuş ve daha sonra Yönetim Organizasyonu alanında yüksek lisans yapmıştır. Siyasi kariyerine genç yaşlarda başlayan İlhan Durak, Ülkü Ocakları teşkilatlarında aktif bir rol almıştır. Bolu İl Yönetiminde çeşitli görevler üstlendikten sonra, Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcılığı görevini 2,5 yıl boyunca sürdürmüştür. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) lideri Devlet Bahçeli’nin takdirleri ile 20 Aralık 2022 tarihinden itibaren MHP Bolu İl Başkanlığı görevine atanmıştır. Durak, siyasi kariyerinde gençlik organizasyonlarından aldığı deneyimi, parti yönetiminde de kullanarak, bölgesel ve ulusal siyasette etkili bir isim olma yolunda ilerlemektedir. Durak’ın bu görevdeki çalışmaları, Bolu ve genel olarak Türk siyasetine katkı sağlamaya devam etmektedir.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir