Muhammet Emin Demirkol Tanju Özcan’a öyle bir laf dedi ki “ağzını açtığına pişman oldu”

Göreve geldiği 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri’nden bu yana sansasyonel olayları, gafları ve yerine getirmediği gafları ve sürekli olarak alkol alması ile gündeme gelen CHP Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan verip tutmadığı sözler nedeni ile Boluspor maçlarına gelemez olmuştu ta ki seçime sayılı günler kalana dek!

Boluspor yönetici ve taraftarlarından büyük tepki alan Tanju Özcan seçime sayılı günler kala Boluspor maçında tribünlerde yerini alırken, rakibi Ak Parti Belediye Başkan Adayı Doçent Doktor Muhammet Emin Demirkol ile karşılaştı.

Rakibi Doçent Doktor Muhammet Emin Demirkol’u küçümsemek isteyen Tanju Özcan;

“Muhammet bey, Kırmızı beyaz olan takım Boluspor.”

Demesi üzerine Doçent Doktor Muhammet Emin Demirkol;

“Nazar değmesin. Bugün bilinciniz açık” cevabını verdi.

Bu diyaloğun devamında Demirkol; “Boluspor maçlarına fırsat buldukça, her hafta olmasa da senelerdir devamlı gelirim. Eğer doğruluğunu öğrenmek isteyen var ise Boluspor’un malzemecisi olan arkadaşımıza gitsin sorsun” dedi.

Konunun sosyal medyaya düşmesi üzerine Boluspor’a ve Bolu’ya verdiği sözleri tutmayan Tanju Özcan’a tepkiler bir kez daha artarken kendisinden gömlek gömlek üstün olan Doçent Doktor Muhammet Emin Demirkol’a övgüler yağdı.

TANJU ÖZCAN ERKENDEN AYRILDI

Öte yandan Boluspor rakibini 2-1 yenmesine rağmen Doçent Doktor Muhammet Emin Demirkol’dan yediği kafa golünden huzuru kaçan Tanju Özcan’a Boluspor başkanı Savaş Abak da pas vermeyince iyice huzursuz olan Tanju Özcan maçın bitmesini beklemeden staddan ayrıldı.

Bir şunu diyen bir yazı 'Zekeriya Efet 1s Gecen hafta Boluspor maçında Tanju Özcan ve Muhammed Emin Demirkol arasinda geçen diyalog. Tanju Ozcan; "Muhammed bey, Kırmızı beyaz olan takım Boluspor" Muhammed Emin Demirkol; "Nazar degmesin. Bugün bilinciniz açık" Tanju Özcan seçimlerden dolayı Boluspor maçına geldiğini ima ederek dalga geçmek isteyince Muhammed Emin Demirkol' dan golü yemiş. Bu diyaloğun devamında Muhammed Emin Demirkol; "Boluspor maçlarına fırsat buldukça, her hafta olmasa da senelerdir devamlı gelirim. Eğer doğruluğunu öğrenmek isteyen var ise Boluspor'un malzemecisi olan arkadaşımıza gitsin sorsun" diyerek cevabı yapıştırmış. Sen, Zekeriya Efet ve 5 diğer kişi Beğen 1 yorum Yorum yap Gönder' görseli olabilir

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir