Öğrenci Biletinde Türkiye’nin En Pahalı İli Bolu

Bolu, son gelen toplu taşıma ücreti zammıyla birlikte İstanbul’dan sonra tam bilette en pahalı 2’nci il olurken, öğrenci biletinde ise Türkiye’nin en pahalısı oldu. Otobüs fiyatlarının zam geldiği belediyelerin ise CHP Belediyeleri olması dikkat çekti.

Türkiye’nin metropol illerinde belediye meclislerinden zam kararı çıkarken, Bolu Belediye Meclisi Nisan Ayı 2’nci Oturumunda da zam konusu görüşüldü ve toplu taşıma fiyatlarında artış teklif eden gündem maddesi oylama ile kabul edildi.

BÜYÜKŞEHİRLERİN ÖNÜNDE

Bolu, Türkiye’nin en büyük şehirlerinin yanında, listede kendine yer buldu. Tam bilet fiyatı Ankara ve İzmir gibi şehirleri geride bırakırken, öğrenci bileti fiyatlarında Bolu; İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya’nın da önüne geçti.

HEPSİ CHP BELEDİYELERİ

Bolu, Türkiye’nin en büyük şehirlerinin yanında, listede kendine yer buldu. Pahalılığa göre listenin ilk 5 sırasında bulunan İstanbul, Bolu, Antalya, İzmir ve Ankara Belediyelerinin ise CHP Belediyeleri olması dikkat çekti.

Fiyatlar şu şekilde:

TAM                          İNDİRİMLİ                             ÖĞRENCİ

İstanbul                    7,67 TL                                  5,49 TL                                  3,74 TL

Bolu                          7 TL                                        —–                                         5 TL

Antalya                    6,70 TL                                  5,70 TL                                   3,40 TL

İzmir                          6,50 TL                                  5,61 TL                                   2,26 TL

Ankara                     6,50 TL                                 4,25 TL                                   3,50 TL

Loading

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir