Özcan Haddini Aştı

CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın talimatı ile Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından Çakmaklar Mahallesi’nde bulunan mezarlığın orta kısmından yol geçirme çalışmaları başlatılmıştı. Çalışmaları Çakmaklar Mahallesi Muhtarı ve sakinleri durdurmaya çalışmıştı.

AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın ve AK Parti Belediye Meclis Grup Başkanvekili Uğur Akbay’ın da olay yerine gittiği çalışmalar, mezarlıktan insanlara ait olduğu iddia edilen kemiklerin çıkmasının ardından durdurulmuştu.

AK PARTİ’YE HAKARET ETTİLER

Vatandaşların tepkilerini sosyal medya hesaplarından paylaşmasının ardından Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, sosyal medya hesabından vatandaşlara tepki gösterdi. Olayı sosyal medyadan izleyen ve Bolulu olmayan birçok kişi Tanju Özcan taraftarı galeyana gelerek Bolululara ve AK Parti Milletvekili Arzu Aydın’a, AK Parti’ye ve Mahalle Muhtarına sosyal medya hesabından hakaret ettiler. Özcan’ın yorumları vatandaşlar tarafından tepki çekti.

‘BEN GELİNCE KENDİM YAPARIM’

Çakmaklar Mahallesi Muhtarı İsmail Candan’a ‘Yalancı’ yakıştırması yapan Özcan, AK Partili Milletvekili Arzu Aydın’a da ‘Terbiyesizlik yapma’ ve ‘İşine bak’ diyerek haddini aştı.

Belediye ekiplerine geri çekilme talimatı verdiğini söyleyen Özcan, ‘Ben gelince kendim yolu yaparım’ diyerek kararlı olduğuna dikkat çekti.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir