Son Dakika… Yaklaşan seçimler öncesinde CHP’de yeni bir siyasi kriz patlak verdi.

CHP Bolu teşkilatında yaklaşan seçim sürecinde yeni bir kriz ortaya çıktı. Tahsin Mert Karagöz başkanlığındaki yeni İl Yönetimi ve CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan 27 Aralık’ta belediye önünde basın açıklaması yaptı. Basın açıklamasına CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş’in katılmadığı gözlerden kaçmazken, eski İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir toplantı gerçekleştirdi.

Tanju Özcan Türker Ateş Yerine İsmail Akgül’ü Desteklemişti

CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan geçtiğimiz milletvekili seçimlerinde Türker Ateş’in seçim listesinde yer almasına büyük tepki göstermiş ve açık bir şekilde vatandaşlara “oylar bizim İsmail’e” diyerek MHP’li milletvekili adayı İsmail Akgül’e çalışmıştı. Tüm bu yaşananlardan sonra Tanju Özcan’ın desteği ile oluşan yeni il yönetimine Türker Ateş’in “destek vermediği” şeklinde yorumlandı.

Usta Gazeteci Kamuran Alagözoğlu: CHP’de İşler Kötü!

Öte yandan usta gazeteci Kamuran Alagözoğlu konuya ilişkin “CHP’de işler kötü !” başlıklı bir yazı kaleme aldı. Alagözoğlu’nun yazısı şöle;

CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş, partideki değişime karşı duruyor. Eski yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Türker Ateş Bolu’nun sorunlarını konuştu. Ateş’in dün  de CHP İl Başkanı Tahsin Mert Karagöz ve Tanju Özcan’la birlikte toplam 18 kişinin katıldığı 12 askerimizin şehit edilmesine yönelik yapılan hain saldırıyı lanetleyen basın açıklamasına Türker Ateş’in katılmadığı gözlerden kaçmadı.  

       Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bolu İl Başkanlığını ziyaret eden CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş, partinin eski yönetimiyle fotoğraf paylaştı. Yeni İl Başkanı Tahsin Mert Karagöz ve yeni İlçe Başkanı Çetin Uç, fotoğraf karesinde yer almadı. Dün ise CHP İl Başkanı Tahsin Mert Karagöz ve Tanju Özcan’la birlikte toplam 18 kişinin katıldığı 12 askerimizin şehit edilmesine yönelik yapılan hain saldırıyı lanetleyen basın açıklamasına da Türker Ateş’in katılmadığı gözlerden kaçmadı. 

       CHP Bolu İl Başkanlığının eski yönetiminde yer alan isimlerin yer aldığı fotoğraf karesinde dikkat çeken bir detay da Ateş’in yaptığı açıklama oldu. Bolu’nun ihtiyaçlarını eski yönetimle konuşan Ateş, “Önceki dönem il yönetimimiz ile bir araya gelerek Bolumuzun ihtiyaçlarına ilişkin görüş alışverişinde bulunduk” ifadelerini kullandı.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir