Tanju Özcan “Dosyaları Açıklamazsam Namerdim” Demişti.

CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan çok sayıda ihaleye yolsuzluk karıştığı gerekçesi ile geçtiğimiz yıl Temmuz ayında görevden alınıp Belediye’ye kayyum atanacağı istihbaratını alınca göçmenlere karşı faşist açıklamalarla bir anda ülke gündemine gelip, üzerine gelen kayyum oklarını savuşturmuştu.

Sosyal medyada TT (twitterda trend topik) olmanın sarhoşluğunu yaşayan Özcan geçtiğimiz yıl Ağustos ayı meclis toplantısında sinirlenerek “Ak Partili eski Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve diğer Ak Partililer hakkındaki ‘güya’ yolsuzluk dosyalarını açıklamazsam namerdim” iddiasında bulunmuştu.

Tanju Özcan’dan Ses Seda Yok

Bolu kamuoyunda CHP’nin başını çeken isim yani kaptan olarak bilinen Tanju Özcan’ın “açıklamazsam NAMERDİM” çıkışından sonra aradan 8 ay geçmesine rağmen Ak Partili Alaaddin Yılmazla ilgili veya başka bir Ak Partili hakkında dosya açıklayamadı. Cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunduğuna dair de gelen bir bilgi henüz yok.

Suat Güner’den Dosya Yağmuru

Ak Parti’nin kaptanı Bolu İl Başkanı Suat Güner ise Cumhuriyet savcılığına verdiği binlerce sayfadan oluşan dört klasörlük soruşturma evrakı ile Tanju Özcan liderliğindeki CHP’ye büyük bir fark attı.

Bununla da yetinmeyen Suat Güner HDP ve CHP arasındaki kayıkçı kavgası olarak nitelendirilen tartışmaları evrakları ile açığa çıkartarak farkı beşe çıkarttı.

Yaşanan gelişmelerden sonra CHP’li Tanju Özcan’ın nasıl bir yol izleyeceği, Ak Partili Alaaddin Yılmaz veya diğer Ak Partililer hakkında dosya açıklayıp açıklamayacağı ise kamuoyunda merakla bekleniyor.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir