Vali Ümit Vatandaşlarımızla Birlikte Orucunu Açtı

Bolu Valisi Ahmet Ümit, Bolu Valiliği, Kızılay ve İş insanlarının işbirliğiyle Ramazan Ayı boyunca düzenlenen ve günlük 1500 vatandaşın yararlandığı iftar programına katıldı.

Bolu Valisi Ahmet ümit, Ahmet – Solmaz Baysal Öğretmenevi’nde düzenlenen iftar programında, ikram kalitesini arttırabilmek amacıyla misafirlerin talep ve önerilerini dinledi.

İftar öncesi yemek dağıtım yapan Kızılay gönüllülerinin yanına giden Vali Ahmet Ümit, İftar yemeğinin hazırlanmasında ve vatandaşa ulaşmasında emeği geçen Kızılay çalışanlarına, aşçılara ve gönüllülere teşekkür etti. Daha sonra akşam ezanının okunması ile beraber hep birlikte oruçlar açıldı.

“BU SOFRAYI KATILIMLARINIZLA VE DUALARINIZLA BEREKETLENDİRİYORSUNUZ”

İftar sonrası vatandaşlara seslenen Vali Ümit, “İftar yemeklerimiz; gıda mühendislerinin kontrolünde, maximum hijyen seviyesinde, kaliteli malzemeler kullanılarak en iyi aşçılarımız tarafından özenle hazırlanarak sofralarımıza geliyor. Sizler de bu sofrayı katılımlarınızla ve dualarınızla bereketlendiriyorsunuz” şeklinde konuştu.

VALİ ÜMİT, HAYIRSEVERLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Ümit, iftar ve sahur yemeğinin hazırlanması ve dağılımında emeği geçenlere de teşekkür ederek; “Günlük 1500 vatandaşımıza 5 çeşit iftar yemeğini restaurant kalitesinde sunmak için emek veren, toplu yemeğe gelemeyen vatandaşlarımızın da evlerine iftar/sahur yemeği ulaştırarak bu hizmetin kahramanı olan Kızılay’a, İş insanlarımıza ve gönüllülerimize teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Düzenlenen iftar yemeği Vali Ahmet Ümit’in konuşmasının ardından yemek duasıyla sona erdi.

TERAVİH NAMAZINDA VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

İftar programının ardından, Tarihi Yıldırım Bayezıd Camii’nde kılınan teravih namazını müteakip cemaatle musafahalaşarak sohbet eden Bolu Valisi Ahmet Ümit, idrak ettiğimiz Ramazan-ı Şerif Ayı’nın huzur ve sükunet içerisinde geçirilmesi için vatandaşların istek ve şikayetlerini dinledi.

Loading

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir