Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak’ın Ramazan Ayı Değerlendirmesi ve Bayram Mesajı

Ak Parti Bolu Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak haber sitemize özel açıklamalarda bulundu. Konağın Ramazan ayı ile ilgili açıklamaları ve bayram mesajı şöyle;

Dolu Dolu Geçirdiğimiz, Özlediğimiz Bir Ramazan Ayı Oldu

Bilindiği üzere 2019 yılında başlayan Covid-19 salgını nedeni ile on bir ay sabırsızlıkla bellediğimiz Ramazan ayının dahi kısıtlamalar ve yasaklar nedeni ile tadı kalmamıştı. Salgının ramazan başında gerilemeye başlaması ve sonrasında kısıtlama tedbirlerinin de kaldırılması ile biz de Ak Parti camiası olarak özlenen ramazanların yaşanması için hemen harekete geçtik.

Ramazan ayı boyunca gündüzleri esnafları ve geçmişte Ak Partimize emek veren yöneticileri ziyaret ettik. İftar saati geldiğinde vatandaşlarımızla, sivil toplum kuruluşlarıyla, şehit aileleri ile ve ülkemizin geleceği olan öğrencilerimiz ile bir araya geldik.Teravih namazlarını cemaatle birlikte camilerde eda ettik. Cami çıkışlarında ise cemaatler ile birlikte çay içtik, hasbi hal ettik tabi yaklaşık üç yıldır özlediğimiz bir ortamı yakalayınca uyku da tutmadı sahurlarıda yine vatandaşlarımız ile birlikte yaptık. Bu nedenle dolu dulu geçirdiğimiz özlediğimiz bir ramazan ayı oldu diyebilirim.

Tüm İslam Aleminin Ramazan Bayramını En İçten Dileklerimle Kutluyorum

Birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışmanın en üst sınıra ulaştığı bir Ramazan ayını daha geride bırakarak bayram sevincini hep birlikte yaşıyoruz. Dostluğun, kardeşliğin pekiştiği, dargınların barıştığı, hastaların, yaşlıların ve kimsesizlerin ziyaret edildiği bu güzel bayram günlerini sevdiklerimizle birlikte dolu dolu yaşamayı Yüce Allah nasip etsin inşallah.

Bayramlar berekettir, umuttur. Oruç tutarak ibadet ederek kimi kimsesizi gözeterek aşımızı paylaşarak geçirdiğimiz ramazan ayında, yaptığımız ibadetlerin kabul olmasını diliyor ve bu vesileyle de tüm İslam Aleminin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir