Evimizi Tanju Özcan Mı Kurşunlatıyor?

Kurulduğu 2019 yılından bu yana kimseden hicazet almadan, tarafsız ve hiç bir reklam geliri olmadan yayın yapmaya çalışıyoruz. Yapmış olduğumuz tarafsız haberler yerel basınımızda ve ulusal basında sık sık yer alırken Bolu’nun gerçek gündemine Bolu Son Haber olarak katkı vermeye devam ediyoruz.

Yapmış olduğumuz haberler vatandaşların beğenisini toplasa da bazı kişilerin işine gelmiyor. Bunlardan birisi de Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan!

2019 yılı Temmuz ayında CHP Bolu Belediyesinde 2 ihalede yolsuzluk başlığı ile seçimin hemen ardından kurulan dönme dolapları yayınlamaya başlamamızın ardından bu haberimiz ve bir çok haberimiz hakkında İç İşleri Bakanlığı’na bağlı mülkiye müfettişleri inceleme başlattı ve bu haberimiz dahil bir çok haberimiz hakkında İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu Tanju Özcan ve sorumlular hakkında soruşturma izni verdi.

İşine gelmeyen haberlerden sonra harekete geçen CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan 2020 yılı Haziran ayında Abant yolunda bulunan aile bireylerimize ait 30 yıllık binaların çeşitli kısımlarını ruhsatsız olduğu gerekçesi ile mühürletti. Yapıların bazı kısımları belediye tarafından yıkılırken bazı kısımları hakkında yargı süreci devam ediyor.

15 Kasım Abant Yolundaki Evimiz Kurşunlandı

14 Kasım’ı 15 kasıma bağlayan gece saat 03:00’da Abant yolunda bulunan evimiz 3 tarafından ateş altına alınıyor. Evde 3 kızım, annem, babam ve 2 kardeşim var. Allah koruyor, yakın mesafeden domuz kurşunları ile hedef alınan evimize kurşunlardan hiç biri giremiyor.

Bu güne kadar başımıza hiç böyle bir olay gelmediği ve yaptığımız haberlerden dolayı Tanju Özcan’ın böyle bir işe kalkışmış olabileceğini düşündüğümüz için ilk şüphelendiğimiz kişi Bolu Belediye Başkanı CHP’li Tanju Özcan oluyor.

Jandarma ekipleri ile güvenlik kameralarını incelediğimizde bazı araçların ve sahiplerinin eşgalinden saldırıyı Tanju Özcan’ın bu kişilere yaptırtmış olabileceğinden şüpheleniyoruz ve bu kişilerden de şikayetçi oluyoruz. Ancak yeterli delil olmadığı için bu kişiler serbest kalıyor.

Belediye’nin Gücü İle Susturmaya Çalıştı

Pazartesi günü yayınlamış olduğumuz ‘Tanju Özcan Fetöcüler İle İşim Olmaz Demişti, Tanju Özcandan Fetöcülere Özel İmtiyaz‘ başlıklı yazımızdan sonra biz Bolu Belediyesi’ne ait görevlilerin FETO/PDY itirafçısı Abdullah Onur’a ait ruhsatsız iş yerlerini mühürlemesini beklerken Bolu Belediyesi soluğu yine Abant yolundaki işletmemizde aldı.

Haberin ardından hemen sonraki gün Abant yolundaki işletmemize gelen Zabıta ekipleri denetimde bulunurken yol kenarındaki bazı reklam tabelalarımız reklam yönetmeliğine aykırı olduğu gerekçesi ile yerinden sökülerek el konuldu.

Çarşamba günü tekrar gelen zabıta görevlileri bu kez iş yerinin resmi sınırları içerisinde bulunan reklam tabelalarını kaldırtmak istiyorlar. Kendilerine reklam yönetmeliğini sorduğumuzda ise öyle bir yönetmeliğin olmadığı ortaya çıkıyor ve gitmek zorunda kalıyorlar.

Bugün Yine Evimiz Kurşunlandı

Çarşamba günü Zabıta ekipleri umduğunu bulamazken Çarşambayı Perşembeye bağlayan gece sabaha karşı saat 04:15 de Abant yönünden Bolu istikametine seyir halinde olan bir araç tarafından evimize yaklaşık 10-12 el ateş ediliyor. İçinden ateş edilen aracın yaklaşık 300 metre ilerden tekrar geri döndüğünü gören kardeşim 112 ekiplerini arayarak Jandarma ekiplerinin gelmesini istiyor. Dönen araç evimizin önünden geçerken yaklaşık 3-4 kez tekrar eve doğru ateş ediyor.

Bir süre sonra Abant istikametinden tekrar Bolu istikametine dönen aracın plakası Jandarma ekipleri tarafından alınırken, aracın 14 BY 220 plakalı Onurcan Ekdioğlu’na ait olduğu tespit ediliyor.

Silahıyla Birlikte Yakalandı

15 Kasım 2021 tarihindeki kurşunlama olayında da şüpheli sıfatı ile adı geçen Onurcan Ekdioğlu Jandarma ekiplerinin hassas ve özverili sayesinde suç aleti olan silahı ile birlikte yakalanırken ateş ettiğini de itiraf ediyor.

Kurşunlama Eylemini Gerçekleştiren Onurcan Ekdioğlu

Babasını Alaaddin Yılmaz İşten Çıkartmıştı

Silahlı eylemi gerçekleştiren kişinin babası Mustafa Ekdioğlu’nun 2004 yılında göreve gelen Ak Partili Alaaddin Yılmaz tarafından işten çıkartılan 117 işçiden biri olduğu ve bu kişilerin yine 2009 yılındaki yerel seçimlerde CHP Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan’ı destekledikleri de tespit ediliyor.

Tanju Özcan Mı Kurşunlattırıyor?

Jandarma ve Savcılık konu hakkında hassas bir soruşturma yürütürken olaya büyük pencereden bakıldığında ve olaylar silsilesi bütün olarak incelendiğinde Onurcan Ekdioğlu’nun bu işi birinden talimat almadan tek başına ve durduk yerde işlemesinin hayatın olağan akışına aykırı olduğu değerlendirilirken, kurşunlatma olaylarının azmettiricisinin kuvvetli bir ihtimal ile Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın olabileceği üzerinde duruluyor.

Bizi Susturamayacaksınız!

Bolu Son Haber ailesi olarak bugüne kadar koruduğumuz duruşumuzdan vazgeçmeyeceğiz. AİHS, Anayasa ve Yasaların tanımış olduğu basın özgürlüğünü sonuna kadar kullanarak tarafsız, ilkeli ve kamu yararını gözeten haberlerimizi yayınlamaya devam edeceğiz.

1 Yorum

0 0 oylar
Habere Puan Ver!
1 Yorum
Inline Feedbacks
Tüm yorumları görüntüle
Habib
Habib
Ziyaretçi
14 Ocak 2022 10:11 22:11

Bundan herşeyi beklerim işi gücü Sow yalan algı milletvekili iken avm nin araba çekilişini ayarladı kendisine bırak ayarlama işini normal çekiliş çıksa bile ben vekilim benim ihtiyacım yok yeniden çekin vatandaş a çıksın der bunu yapmadığı gibi ikinci çekilişi partisinin belediye başkan adayı bayan a ayarlıyor evinin yanındaki arsanın hesabını veremedi onurludan aldığı hiçbir vaadini tutmadı olgun insan güzel söz söyleyen değil söylediğini yapan i

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir