Feridun Yılmazın Susması Daha Evlaymış

Ayı ve Ben(zerlik)

Bir ayı muhabbetidir gidiyor “Bolunun simgesi ayıymış” falan, simgesi olması için evvela benzer özellikler taşıması lazım diye düşündüm neydi bu ayı? Ayı doğada tek başına yaşar, akıllıdır, güçlüdür, kimseye eyvallahı yoktur, en zor şartların üstesinden gelir, ona saldırana bedelini en ağır şekilde ödetir, büyük ve akıllı bir ayıya da kimse tasma takamazdı. Bir anda kendimi özetlediğimi düşündüm, bende tek başıma Bolu Son Haber’de bir ayının azmi, gücü, sabrı vb. özellikleri ile boynuma tasma taktırmadan kimseye eyvallahı olmadan yazılarımı yazıyordum. Tanju Özcan’da 10 metrelik heykelimi dikecek baktıkça azmim artar oldu bu iş.

İyi de ne alakası var ayıyla yazının diye soracaksınız var illa, bu yazıyı Bolu da hiç bir basın yazmaz zira tüm basını Bolu Belediyesi Basın Yayın Müdürlüğü idare eder biz ise doğruları yazdığımız için 20 yıllık balkon kaçak diye belediye tarafından yıkılır.

Feridun Yılmazın Diploması Fare Doğurdu

‘İmarda rant var mı? Yok mu?’ başlıklı yazımdan sonra Feridun Yılmazın amcaları beni arayıp “Feridun Hakkında haber yapma yoksa dayağı yirsing haa! diyerek beni tehdit ettiler on yıl önce bana ve abime insanlık namına yaptıkları iyiliği de yüzüme ittiler! Ama biz doğrudan şaşmayız!

31 Mart 2019 yerel seçimlerinden sonra siyasetten gelip Başkan Yardımcısı olan Feridun Yılmaz Bolu Belediyesin’de CV’si en çok dolu olan kişi, hali ile insanların beklentisi de doğal olarak artıyor.

İki meclistir Belediye Başkanı Tanju Özcan Ak partili Burak Balaban’a hitaben “Feridun’da konuşma yapacak” diyor ve iki yıldır konuşmayan Feridun Yılmaz Boluluların hizmet makamı olan kürsüye elinde mavi kaplı dosya ile çıkıp Ak Partili Burak Balaban’a hitaben “şimdi hiç düşündünüz mü geçmiş de öcü gibi korktuğunuz kişiden bu kadar korkmaya değermiymiş” diyerek konuşmasına başlıyor sonrası Magazin Forever! programlarını aratmayacak mışlı, mişli, o onu dedi, bu bunu dedi vs.

Halkın sorunlarının dile getirileceği meclis kürsüsünde İTÜ mezunu yüksek mimar Feridun Yılmaz seçildiğinden bu yana ilk kez söz alarak önceden hazırladığı metnin kah başından kah ortasından bir sinir stresle halkın değil kendi kişisel egolarını tatmin etmek için meclis kürsüsüne çıkmış ve doğal olarak Ak partili meclis üyeleri de salonu terk ettiler.

Ak partililer meclisi terk ettiler de biz işimiz gereği ekranı terk edemedik bir Bolulu olarak gönlümüz meclisi izlemese de işimiz gereği izledik.

İTÜ Yüksek Mühendisinden Halkın Beklentileri

31 Mart yerel seçimlerinde “halk hizmet hakkı sizindir” diyerek Tanju Özcan ve “Tanju Özcan’dan sonra Bolu Belediyesinde ben gelirim” diyen Yüksek Mimar Feridun Yılmaz’a oy verdi peki Feridun Yılmaz’a tüm sıfatlardan arınarak ben bir Bolulu olarak ve benim gibi Boluluların vicdanı olarak soruyorum? Meclis kürsüsünde mışlı, mişli cümleler yerine çoğu haberini yaptığımız aşağıdaki sorunların neden kaynaklandığını Boluluların parasının neden çöpe gittiğini açıklayamazmıydı!

Börekçiler Sokak

Feridun Yılmaz’ın kontrolündeki Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı birimler Börekçiler sokak da 30.04.2020 tarihinde komple üst yapı değişikliği yapıyor.

Börekçiler Sokak

Aynı sokak üst yapı yapıldıktan 10 gün sonra alt yapı unutuldu denilerek iş makinaları ile tekrar kazılıyor Boluluların parası çöpe gidiyor!

Börekçiler Sokak

Tarih Ocak 2021 asfalt atıldıktan 6 ay sonra aynı sokak yine alt yapı sorunları nedeni ile kazılıyor!

Reşat Aker Sokak

Üç ay önce yapılan asfalt yol çöküyor ve yağmur mazgallarına yağmur suyu gitmediği gibi yollarda su göletleri oluşuyor. Görsel Ocak ayına ait.

Reşat Aker Sokak

Yüksek Mimar Feridun Yılmaz alt yapısı 40 yıl önce yapılan ve halen asbest borulardan (kanserojen madde içeren boru) su içen Tabaklar mahallesinin alt yapısını değiştirmek yerine üstüne bir cila çekiyor sonuç yamalı bohça!

Türkan Saylan Bulvarı

Türkan Saylan Bulvarına Fen İşleri Müdürlüğü asfalt atıyor asfalttan 3 gün sonra alt yapı arızası nedeni ile sıfır asfalt kesilip yamanıyor! Dün o bulvarı tekrar gezdim okulun karşısındaki kaldırımlar yeterli dolgu ve sıkıştırma yapılmadığı için daha şimdiden 15 cm çökmüş artık foto çekemiyorum hafıza dolu.

Paşaköy Mahallesi

Paşaköy mahallesi sakinleri Eski İstanbul Caddesi üzerinde mevcut yol durumu ve altyapısal sorunlar nedeni ile “kentsel dönüşüme gidilmesini Belediyenin bunu yapma güç ve yetkisine haiz olduğunu” söylüyorlar ama Paşaköylü olan Yüksek Mimar Feridun Yılmaz caddenin ortasına bir tretuvar yaptırıyor zaten dar olan cadde iyice daralıyor ve videoda gördüğünüz itfaiye araçları Paşaköy mahallesinden geçmekte büyük güçlük çekiyor daha keyfe keder yaptırılan kasisleri saymıyorum bile. Paşaköy’de onlarca dostum var kimle konuşsam Feridun Yılmaz deyince suratı buruşuyor.

Bu görseller ve sorunlar telefonumda nerede ise 1TB yer kaplıyor yazmakla anlatmakla bitmez!

Sözün özü Yüksek Mimar Feridun Yılmaz sınıfta kalmıştır. Boluluların kaybedecek parası, Belediyenin “mişli mışlı” sözcüklerle kaybedecek zamanı yoktur.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir