Hüseyin Aykan Sahte İmza İle Bolu Gündem Şirketine Çökmüş!

Hacı Hüseyin Aykan’ın bir resmi evrakta sahtecilik olayı daha gün yüzüne çıktı.

Edinilen bilgiye göre Bolu Gündem Matbaacılık LTD. ŞTİ. şirketi ortaklarından Hacı Hüseyin Aykan yine şirket ortaklarından ve şirketin tek temsilcisi olan duayen gazeteci Mehmet Süha Alparslan’ın imzasını 7 Ekim 2019 tarihinde taklit ederek noterde tasdik ettirmek sureti ile sahte imza ile şirket yönetimini ele geçirdi.

Süha Alparslan “İmza Bana Ait Değil”

Öte yandan bilgisine başvurduğumuz Süha Alparslan ise imzanın kendisine ait olmadığını belirtti. Hüseyin Aykan ile 2015 yılı Ocak ayından bu yana görüşmediğini ve Bolu Gündem Matbaacılık şirketi ile ilgili de hiç bir evrakı imzalamadığını belirtti.

Hüseyin Aykan’ın İlk Sahteciliği Değil!

Hüseyin Aykan daha önce de Bolu Gündem Şirketini Durmuş Erdinç’ten satın alırken Durmuş Erdinç’e sahte senet vermek sureti ile yargılanmış ve 2 yıl 6 ay hapis cezası almıştı.

Ceza Evine Girip Çıktığı İçin 5 Yıl Hapis Cezası İle Yargılanacak!

Yine edinilen bilgiye göre resmi evrakta sahtecilik, tehdit, kasten yaralama ve hakaret gibi çok sayıda sicil kaydı bulunduğu belirtilen Hacı Hüseyin Aykan’ın 2019 yılında ceza evine girdiği ve Kovid-19 nedeni ile şartlı salıverildiği, tekerrüre giren bu olay nedeni ile de en az 5 yıl hapis cezası ile yargılanacağı belirtiliyor.

İşte sahte imza ile düzenlenen o belge. İlk görselde Mehmet Süha Alparslan’ın gerçek imzası görülürken ikinci görselde ise Mehmet Süha Alparslan adına atılan sahte imza görülüyor.

Mehmet Süha Alparslan’a ait gerçek imza
Mehmet Süha Alparslan’a ait olmayan sahte imza

1 Yorum

5 1 oy
Habere Puan Ver!
1 Yorum
Inline Feedbacks
Tüm yorumları görüntüle
Mehmet
Mehmet
Ziyaretçi
27 Eylül 2023 2:34 14:34

Burada en dikkat çekici durum da 4. Noterin Süha alparslan’ın gıyabında işlem yapmalıdır. Burada 4. Noter’in noterliğide tartışmaya açılmalıdır.Böyle bir sahtekarlık insana artık tuz kokmuş dedirtiyor.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir