Özel Haber… Tanju Özcan Boluspor’u İcraya Mı Verdi?

2020 yılında Abdullah Abat’ın göreve gelmesi konusunda destek sözü veren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan Abat’ın seçilmesinden sonra da yaptığı açıklamalarda destek sözü vermişti. Başkanın 14 Ağustos 2020 tarihinde basına yansıyan açıklaması şöyle;

“Belediye başkanı olarak en büyük katkıyı biz sunacağız”

Abat ve yönetimini kutlayan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da şehirde oluşan olumlu havaya dikkat çekerek, “Güzel bir yönetim oldu. Şehirde büyük bir heyecan var. Herkes ‘Ben de bu taşın altına elimi sokmak istiyorum’ dedi. Bu heyecanı kaybetmemek lazım.” diye konuştu. Özcan, daha sonra kırmızı-beyazlı kulübe mali kaynak sağlamak için yaptığı girişimlerden bahsederek, “Sayın valimizin önderliğinde belediye başkanı olarak elbette biz en büyük katkıyı sunacağız. Sayın milletvekillerimiz, siyasi partilerimizin değerli il başkanları, yöneticileri herkes bu takımın iyi bir yerlere gelmesi için her türlü desteği vermeye hazır olduğunu ifade ediyorlar. Bizim de şu ana kadar görüştüğümüz insanların, şirketlerin hiç biri ‘hayır destek vermeyiz’ demedi. Bunları somutlaştırmak lazım. ” şeklinde açıklama yapmıştı.

Bir Ay Önce Boluspor’a Haciz Gönderdiği İddia Ediliyor

Edinilen bilgiye göre başkan Özcan her ne kadar Abdullah Abat’ın başkanlığı konusunda istekli olmasına ve seçim sonrasında da onca destek vaadi vermesine rağmen seçimden sonra Boluspor yönetimine desteğini kesti.

Boluspor’a desteğini kesen Tanju Özcan’ın takım maçlarına da sadece fotoğraf çektirmek için 15 dakikalığına geldiği iddia edilirken, Gölcük Milli Parkı’nın giriş gelirlerinin Bolu Belediye Spor (BOBES) den alınarak Boluspor’a verilmesi konusunda da Fatih Metin’in yardımcı olduğu belirtiliyor.

Öte yandan Boluspor’dan alacaklarına 25 milyonluk temlik koyan eski başkan Necip Çarıkçı’nın ardından bu kez yaklaşık 30 gün önce Tanju Özcan yönetimindeki Bolu Belediyesi’nin de Boluspor’a yaklaşık 6 milyon TL’lik icra gönderdiği, icraya konu borçların ise eski başkanlar Savaş Abak ve Necip Çarıkçı döneminden olduğu, başkan Özcan’ın verdiği sözleri yerine getirmediği, futbolcuların yüklü alacakları olması nedeni ile de performans sergileyemedikleri hatta bugün oynanacak Ümraniye maçı öncesinde prim alacaklarını alamadıkları için dün yapılması planlanan antrenmana da çıkmadıkları belirtiliyor.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir