Başkan Kalemşörlerine Sahip Çıktı, Hortumu Savundu

Aslında yazmaya bile gerek yoktu da haklılar sessiz kalınca haksızların sesi daha çok çıkmasın diye yazalım dedik.

Bolu belediyesinin çeşitli isimler altında ilimizde yayın yapan basılı gazete sahipleri ile sahibi bile belli olmayan sözde haber sitesi özde kalemşörlere yapılan hortumlamaları www.bolununsesi.com sitesinden alarak bizlerde haber yapmıştık.

Kalemşörlere

Haberimiz ulusal gündeme de taşınırken kalemşörler dün sitelerinde bizim haber sitemizi de kast ederek eleştiri sınırlarını da aşmak suretiyle bir şeyler karalamışlar neymiş o küçük beyinliymişiz haklılar tabi küçük beyinliyiz biz. Biz sadece doğruları yazarız çakallık yapmaya birilerini yalamaya aklımız ermez, belediyeden usulsüz kafe alıp fişini nikah salonuna takmaya aklımız ermez, cemiyet adı altında belediyenin derneğinin binasına çöküp önüne ayrı çıkma, arkasına ayrı çıkma yapıp yanındaki çocuk parkını söktürmeye aklımız ermez, caddede pilav satan cemiyet üyelerinden olmaya aklımız ermez, Gölcükte işletme kapmaya aklımız ermez, belediye şirketinden kum bayiliği alıp da kum satmaya aklımız ermez, belediye başkanı Ak partili olunca namaz kılacağımız CHP’li olunca rakı içeceğimize siyasi partiler değişince kimden nasıl rant alacağımıza aklımız ermez. Ermez de ermez .

Allaha hamd olsun bugüne kadar ne bir yalan haber yaptık ne de bir iftira attık ne duyduysak bulduysak doğruladık sorduk soruşturduk belgelendirdik öyle yazdık kimseye kul olmadık. Yazdığımız haberlerin tamamı belediye meclisinde, Bolu’da ve ulusal basında geniş yer buldu. Bazıları da müfettiş soruşturmalarına konu oldu. Bolu belediyesine madem çamur atıyorsak madem yalan üretip iftira atıyorsak neden haberlerimizle ilgili bize yasal yollardan tekzip göndermiyorlar? Neden şikayetçi olup da dava açmıyorlar? Cevabı kolay çünkü hepsi doğru! Demek ki neymiş biz siz gibi paramızın peşine değil doğruların peşine düşmüşüz, Bolunun çıkarları peşine düşmüşüz birilerinin kalemşörlüğünü yapmamışız!

Hortumcu Başına!

Bolu belediye başkanı Tanju Özcan ile en son BTO’nunda bulunduğu hafriyat döküm fiyatlarının görüşüldüğü toplantıda görüştüm. Görüşme biter bitmez yanıma koştu “hemşerim hemşerim! nereye gidiyorsun gel bir bardak çayımızı iç seninle konuşacaklarımız var” derken bir taraftan da bana çak yapmaya çalışıyordu. Kolaylıkla yalan söyleyebilen bir insanla benim konuşacak neyim olabilir ki diye düşünerek belediyeden ayrıldım.

Kalemşörlerin mürekkebini sağlayan hortumcu başı dün belediye meclisinde yine bizi kast ederek bazı ithamlarda bulunuyor diyor ki “2000 liralık site yapıp bizden rant sağlamaya çalışıyor” diyor. Birincisi www.bolusonhaber.com sitemiz içinde mobil aplikasyonları da barındıran son teknoloji React Native yazılım kodları ile oluşturulmuş bir web uygulamadır sizin mürekkep sağladığınız sahibi bile belli olmayan 90’lı yıllardan kalma html kodları ile yazılan sitelerden değildir. Biz bu siteler için on binlerce lira harcadık her halde kalemşörlerinin siteleri ile karıştırdın. Rant ise biz rant nedir bilmeyiz, kişi kendinden bilir işi her halde siz iyi biliyorsunuz bu rant işlerini ki canlı yayına çıkıp “at yaylasında rant yok mücavir alandan çıkartalım” bile diyebiliyorsunuz. “Bu sitenin arkasında kimlerin olduğu belli bayramda aldığı reklamlardan” diyorsunuz. Sayın başkan biz sizin mürekkep akıttığınız kalemşörler gibi Bolu’ya dün gelmedik siz nasıl Gövemli iseniz sizi nasıl herkes tanıyorsa bizde Ömerlerliyiz bizim de çevremiz en az sizin kadar geniş ve insanlar kendi iradeleri ile reklam vermeye özgür biz bugüne kadar kimseden reklam geliri de dahil bir ücret almadık arkamızda da Allahtan başka kimse yok! Hak yazar, Hak bozar kimseden de korkumuz yok işimizi yapmaya devam edeceğiz.

Gazetecilerin Tek Gelir Kaynağı Bolu Belediyesiymiş!

“Size soruyorum Allah aşkına gazetecilerin gelir kaynaklarının nereler olduğu belli değil mi? Belediyeden aldıkları reklam gelirleri ile ilan gelirleri” diyor sayın başkan. “Bizim asli görevlerimizden biri basına destek olmak” diyor. Sayın başkan bu asli görev belediye kanununun hangi maddesinde yer alıyor da bizim haberimiz yok! Belediyeden destek almadan bizim gibi yayın yapan çok sayıda yerel haber sitesi var ve hiç kimse size muhalif değil sadece işlerini yapıyorlar. Hazır gelir meselesi açılmışken geçen yıl pandeminin ortasında 30 yıllık iş yerlerimizi uyduruk temelsiz bahaneler ile nasıl mühürlediğinizden de dava bitmeden nasıl yıkım yaptığınızdan bizi ekonomik açıdan zora koyma çabalarınızdan da bahsetseydiniz.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir