Tadilatında 2 Milyon 121 Bin TL Harcanan Uğur Mumcu Parkı 40’ı Çıkmadan Yıkılmaya Başladı.

CHP’li Bolu Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl Ağustos ayında Uğur Mumcu parkının tadilat görmesi için çıkılan ihaleyi bir firma 2 milyon 121 bin TL bedel ile kazanmış ve ihaleye göre 75 gün sürecek çalışmalar 17 Eylül 2020 de başlamış ve gazeteci yazar Uğur Mumcunun şehit edildiği 25 Ocak tarihinde parkın açılışı yapılmıştı.

Parkın açılışından sonra 3 Mart tarihinde parkı ziyaret ettik ve 2 milyon 121 bin TL masraf edilen parka girdiğimizde hem yapılan işçilikler hem de çirkin görüntüler karşısında şok olduk . İzlenimlerimizi sizlerle paylaşıyoruz takdir siz Bolulu hemşerilerimizin.

Mühendislik harikası kaldırım.

Asfalt zemin üzerine 50cm kum doldurulduktan sonra her biri 95kg olan bordürler yerleştirilmiş kum bu taşların ağırlığına dayanamayarak çökmüş ve kaldırım yıkılmaya başlamış.

Kaldırımın dolgusu yapıldıktan sonra sıkıştırma iyi yapılmadığı için daha 40 gün geçmeden Karadeniz’in hırçın dalgalarına dönmüş kaldırımımız

Tabela Var Odalar Boş

2 milyon 121 bin TL harcanan Uğur Mumcu Kültür Merkezinde odalar boş ve kapısı dahi yok üzerinde bir tek tabelası var

Temizlik Sıfır

Çalışma tamamlandıktan sonra park içindeki inşaat atıkları alınsa da parkın sote yerlerinde olabildiğince çöp duruyor. Parkın yanındaki önceden yapılan çeşmenin yanındaki mermerler çalışma yaparken kırılmış.

Göz görmeyen yerler.

Trafiğin yoğun olduğu yerlerde renkli taşlar kullanılırken trafiğin az olduğu cephelerde hiç bir çalışma yok.

Fareler mi düşünülmüş?

Park içerisinde yapılan bazalt taş çalışmasında işçilik çok kötü olmuş ve bir çok yerde acaba fareler mi düşünülmüş dedirtecek delikler mevcut.

Totem Kötü Durumda

Parkın içerisinde bulunan Uğur Mumcu görseli olan totem üzerinden yarılmış ve nerede ise yıkılmak üzere.

Evet değerli dostlar maalesef Bolulu hemşerilerimizin vergisi ile tadilat edilen ancak sanki yeni yapılmış gibi gösterilen ve yapımına 2 milyon 121 bin TL harcanan park maalesef bu durumda. Seçim vaatlerinden 53 seçim vaadinden 30’unu tamamlayan Tanju Özcan’ın diğer seçim vaatlerinin durumu ise merak konusu.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir